10 tajemství kostýmů Amalthea Sport

Všechny naše kostýmy jsou dokonalým společníkem pro pole dance! Přesvědčili jsme se o tom díky zpětné vazbě od našich zákazníků. Kombinace pohodlí, stylu a trochy kouzla - to vše je v každém setu Amalthea Sport. A co je hlavní složkou? Teď vám to prozradíme.

 

100 % kvalitní tkanina

 

K tomuto problému jsme přistoupili pečlivě. Koneckonců správná látka je 80 % úspěchu. Naše kostýmy obsahují polyamid. Jeho hlavní hodnotou je, že tkanina je elastická, nemačká se a je odolná proti opotřebení. Další složkou je elastan. Díky této složce jsou naše obleky elastické, odolné a zároveň lehké. A je tu příjemný bonus – odolnost vůči vodě.

 

Žádné vlákno!

 

To je zákon. Naše kostýmy jsou tak elegantní, že někteří nosí topy nebo šortky Amalthea nejen na trénink. Přesnost švů je nezbytná k tomu, aby komplet dlouho vydržel a vypadal pořád stejně jako v den nákupu. Krásný oblek navodí náladu na dobré cvičení a na vítězství v soutěžích!

 

Střih

 

Střihová fáze je jednou z nejnáročnějších, protože pohodlí kostýmu závisí na střihu. Šití kostýmu je dlouhý proces, ve kterém je důležitý každý detail. A právě střih je nejdůležitější.

 

Pohodlí

 

Aby byl trénink co nejlepší, je důležitá především pohodlnost kostýmu. Kombinace pohodlí a stylu je to, co naši zákazníci tolik milují. Kostýmy pro pole dance mají dva velmi důležité úkoly: vytvořit náladu na cvičení a udělat toto cvičení co nejpohodlnější a nejpříjemnější. Naše obleky byly testovány a můžeme s jistotou říci, že je radost v nich cvičit.

 

Multivariance

 

Jedinečnost našich kostýmů je v jejich rozmanitosti. Topy a šortky Amalthea Sport lze snadno kombinovat. Všechny barvy jsou zvoleny jako univerzální, ale zároveň mají “šmrnc”. Samotné modely se snadno doplňují.

 

Zkouška časem

 

Vždy volíme časem prověřené materiály a výrobní postupy. Tato metoda pomáhá šetřit rozpočet, čas a také uvést do života přesně to, co máme na mysli.

 

Exkluzivní design

 

Naše potisky vždy drží krok s trendy pole dance. Klasická černá, drzý leopard nebo něco jemnějšího. Neustále vyvíjíme zajímavé možnosti, které jinde nenajdete.

 

Kvalitní střih

 

Bez ohledu na vaši velikost bude oblek ideálně sedět na postavě. A to vše proto, že jsme zvolili správné materiály a střih. Kostým nebude tlačit, klouzat ani jinak překážet při cvičení. Naše komplety přiléhají těsně k tělu, ale zároveň nepřekážejí v pohybu.

 

Nenecháváme stranou ani maličkosti!

 

U šití kostýmů je důležité naprosto vše. Proto jsou naše kostýmy Amalthea Sport tak harmonické a vysoce kvalitní. Žádný detail není ponechán bez pozornosti.

 

S láskou

 

Všechny naše výrobky jsou šité s láskou a nabité úspěchem. Ucítíte to ihned po oblečení!

Zpět do obchodu