Nepopiratelné výhody Pole Dance

Mnoho lidí zajímá, co to vlastně Pole Dance je, jaké jsou jeho výhody a v čem se liší od ostatních tanců? Pole Dance je sport, tanec a akrobacie. Mnohem důležitější je ale smyslnost, emancipace a sebevědomí. Právě k těmto pocitům a vlastnostem cvičení na pylonu vedou a jsou jejich nepochybným přínosem.

 

Jak Pole Dance ovlivňuje váš pocit sebe sama?

 

Stav při Pole Dance je pohodový, uvolňující, beztížný a dává pocit svobody. Takové stavy ale nepřijdou hned, ale až s časem tvrdého tréninku. Jako bonus si každý “poledancer” samozřejmě odnese spálené kalorie a neuvěřitelně krásnou postavu. Díky neustálé práci svalů se aktivuje i metabolismus a častým tréninkem se vytvoří vytrvalost.

Cvičení na tyči jsou ideální pro odhalení ženskosti uvnitř vaší osobnosti. Důvěra naplní každý pohyb hladkostí, emocemi a pocity. Tanec u tyče ve vašem oblíbeném kostýmu na krásnou hudbu vám pomůže lépe porozumět svému pravému já.

 

Další výhodou lekcí Pole Dance je naprostá soběstačnost a všestrannost. Existuje několik stylů a můžete si vybrat svůj vlastní, nebo cvičit několik najednou. Takové hodiny nahradí tělocvičnu, aniž by zrušily tanec a rytmus.

Postupem času se tanec stává nedílnou součástí života. Chůze se stává ladnější, držení těla je rovnoměrnější a každý pohyb je naplněn ladností.

 

Pole dance je k dispozici všem.

 

Postava nebo fyzické dovednosti nejsou absolutně důležité. Vše od základních pohybů až po silové aktivity se vyvíjí a rozvíjí společně s trenérem.

Níže najdete pár tipů od Amalthea Sport, jak se více motivovat a méně kritizovat.

 

Nejprve vypněte svého vnitřního kritika. Kritizovat musíte umět nejen správně, ale i ve správný čas. Nečekejte výsledky od prvního cvičení, zabere to čas. Při pravidelném tréninku uvidíte velmi brzy neuvěřitelné výsledky. Naučte se chválit se při práci v každém tréninku. Buďte kreativní.

 

Odhalte svou ženskost. Jedná se o investici, která vám zaručí vítězství ve všech oblastech života v každém věku. Výmluva na věk v Pole Dance nefunguje! Nikdy není pozdě začít.

Zpět do obchodu