Jaká existují věková omezení v Pole Dance?

Tance Pole Dance se každým rokem stávají stále populárnějšími. Tento styl je užitečný v tom, že spojuje gymnastiku a akrobacii s choreografií. Velkým plusem je, že tento druh tance pomáhá stát se sebevědomějším a osvobozenějším. Na to není nikdy pozdě.

Minimální věková hranice stále existuje, ale s maximálním věkovým pohybem je vše jednodušší - neexistuje!

Mnohým se zdá, že po 30 letech věku můžete zapomenout na tanec. Ale tanec jen pro mladé, to je stereotypní představa. Zvládnout tance na pylonu a užívat si sám sebe, svých dovedností, to může být krásná a příjemná činnost v každém věku. Nejlepší důkaz je sedmašedesátiletý mistr světa v pylonu!

Všechny mezinárodní soutěže mají věkovou skupinu 35+. Soutěže jsou různé: neprofilové, profilové, kvalifikace, národní a dokonce i mezinárodní.

Přípravu na soutěž lze rozdělit do několika fází:

  • cvičení, vytvoření vystoupení;
  • vybavení;
  • morálka a duch.

Pole dance vyhovuje mnoha různým lidem, u něj je hlavní věc touha. V tomto sportu neexistují žádná věková a váhová omezení. Pro trénink nepotřebujete ani speciální fyzickou přípravu. Protahování se bude dělat na samotných trénincích, takže speciální talent a vlastnosti nejsou předem nutné.

Cvičení pole dance jsou ideální pro hubnutí. Pravidelné cvičení pomáhá zhubnout velmi efektivně. Pro relaxaci v tréninku není místo!

Ve 40 letech život teprve začíná - a to není jen citát. S tréninkem snadno rozjasníte svůj život novými zkušenostmi a emocemi.

Stárnutím každá žena se stává atraktivnější, romantičtější a sebevědomější. Pole dance je v tom pro ni skvělým pomocníkem. Navíc pomáhá každé ženě stát se zdravější, štíhlejší a hezčí.

Vybarvi(10)

Zpět do obchodu